BLOG

Δύο βραβεία για την FDN GROUP στα E-volution Awards 2020!
23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δύο βραβεία για την FDN GROUP στα E-volution Awards 2020!

BEST ECOMMERCE PLATFORM & BEST ECOMMERCE IN B2B

Το 2019 ολοκληρώθηκε για εμάς με τον καλύτερο τρόπο! Λάβαμε δύο ακόμη πολύ σημαντικά βραβεία τα οποία μας δίνουν τη δύναμη για ακόμα καλύτερα, ωραιότερα και ακόμα πιο αποτελεσματικά projects! 

Τα βραβεία αυτά αφορούν σε δύο πολύ σημαντικούς τομείς της εργασίας μας για την εταιρεία μας και ενδυναμώνουν τις προσπάθειες μας να δημιουργήσουμε online καταστήματα που ξεχωρίζουν στην ελληνική και διεθνή αγορά! 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Artpoint για την άριστη συνεργασία μας, όπου μετά από πολλές ώρες συζητήσεων, διορθώσεων, βελτιώσεων και ανταλλαγής απόψεων καταλήξαμε στο bronze Βραβείο για την κατηγορία Best Ecommerce in B2B 2020 στα "E-volution Awards".

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού, καινοτόμου και ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης, το Appwise. Η συμβολή σας, οι παρατηρήσεις σας, οι συζητήσεις μας και οι ανάγκες σας σε συνδυασμό με τη διάθεση και όρεξή μας για εργασία και καινοτομία οδήγησαν σε αυτό το ξεχωριστό σύστημα, όπου βραβεύτηκε με Bronze για την κατηγορία Best Ecommerce Platform 2020 στα "E-volution Awards".


Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας!
Είστε η δύναμή μας, το κίνητρό μας!
Υποσχόμαστε ακόμα μεγαλύτερα projects & επιτυχίες!
Share: