Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Fedenet είναι μία σύγχρονη & καινοτόμα παρουσία
στο χώρο των υπηρεσιών internet
 • Αποτελούμενη από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη προγραμματιστές – web designers – γραφίστες – κειμενογράφους – φωτογράφους – συμβούλους marketing – παραγωγούς διαφήμισης, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβάλλοντας στην προβολή, ανάπτυξη και επιτυχία της επιχείρησή σας.

  Η δράση της FedeNet αρχίζει από την πρώτη γνωριμία μαζί σας λειτουργώντας με προσανατολισμό και αφοσίωση στο καλύτερο αποτέλεσμα και φτάνει σε αυτό, έχοντας κοινούς στόχους με εσάς.

  Παρέχοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και αναζητώντας διαρκώς τρόπους, καινοτόμες ιδέες, προτάσεις, λύσεις, μέσα και συνεργάτες για την καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών στην αγορά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην επιχειρηματικότητα.

  Στη FedeNet πιστεύουμε ότι η επαγγελματική σας εικόνα είναι αυτό που μετράει σαν πρώτη εντύπωση στους πελάτες σας. Κατ’ αντιστοιχία, στόχος μας είναι να εξελιχθεί δυναμικά και να εδραιωθεί στη συνείδηση τους, οδηγώντας την επιχείρηση σας σε μία σταθερή ανοδική πορεία.

  TESTIMONIALS

  • Η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η αμεσότητα του ανθρώπινου δυναμικού της Fedenet είναι στοιχεία που σπάνια συναντάει κανείς σε συνεργάτη. Σε όποιο αντικείμενο εργασίας και αν χρειαστήκαμε βοήθεια ή λύση, η Fedenet μας παρείχε τις κατάλληλες.
    

   Μπάμπης Γκιριτζιώτης

   Photographer - Cinematographer

   [Project: GO Experience]
  • Η συνεργασία μας με τη Fedenet, αν και εξ' αποστάσεως, είναι εξαιρετική πέρα από κάθε προσδοκία. Η εξυπηρέτηση που απολαμβάνουμε είναι άμεση και αποτελεσματική ικανοποιώντας κάθε ανάγκη μας, ακόμα και τα πιο απαιτητικά αιτήματά μας, σε τιμές πολύ προσιτές. H Fedenet έχει αποδειχτεί ο άψογος συνεργάτης μας που βρίσκεται πάντα εκεί για εμάς.

   Φωτεινή Χριστοπούλου

   Ιδιοκτήτρια justshop.gr

   [Project: Just Shop]
  • Στο ξεκίνημα του καταστήματος μου ήθελα τα καλύτερα υλικά για να το δημιουργήσω! Όταν ήρθε η σειρά της ιστοσελίδας...δυσκολεύτηκα, γιατί αυτό που ήθελα και σκεφτόμουν δεν ήμουν σίγουρη, αν θα καταφέρω να το περιγράψω στους ανθρώπους που θα την κατασκεύαζαν.
   Τελικά από την πρώτη μου κουβέντα ο Δημήτρης και οι συνεργάτες του όχι μόνο μπήκαν στο μυαλό μου αλλά μου πρότειναν και πολλά περισσότερα!!

   Πέτρα Γιώση

   Ιδιοκτήτρια Legend Toys

   [Project: Legend Toys]