Τεχνικές Πληροφορίες

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη και δημιουργούμε αποκλειστικά γι’ αυτόν όποια ειδική εφαρμογή επιθυμεί για το ηλεκτρονικό του κατάστημα. Η εμπειρία μας, ωστόσο, στην κατασκευή και σχεδίαση ηλεκτρονικών καταστημάτων μας οδήγησε στη δημιουργία εργαλείων που ταιριάζουν στις ανάγκες των περισσότερων ηλεκτρονικών καταστημάτων, αναδεικνύουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του πελάτη ενώ παράλληλα βοηθούν συνεχώς των επαγγελματία στην αποτελεσματική χρήση του.
Πιο συγκεκριμένα κάποια από τα εργαλεία που παρέχουμε
από τη βασική έκδοση των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι τα παρακάτω:

Απεριόριστες κατηγορίες
απεριόριστων προϊόντων

Διαμορφώστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα όπως επιθυμείτε, είναι δικό σας και εμείς σας παρέχουμε τη δυνατότητα να το επεκτείνετε όσο επιθυμείτε.
 

Χαρακτηριστικά προϊόντων

Δημιουργήστε προϊόντα με χαρακτηριστικά που είτε επηρεάζουν την τιμή τους είτε ακόμη και τη διαμορφώνουν. Αισθανθείτε ελεύθεροι να προσθέτετε όποια χαρακτηριστικά θέλετε για κάθε προϊόν και δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να διαμορφώνουν το προϊόν που θα αγοράσουν όπως ακριβώς το επιθυμούν.
 

Δυναμικά φίλτρα & πεδία αναζήτησης

Δημιουργήστε δυναμικά φίλτρα και πεδία αναζήτησης για τα προϊόντα σας για κάθε κατηγορία προϊόντων. Όσο μεγάλη ποικιλία προϊόντων και αν διαθέτετε, όσο πολλές κατηγορίες και αν υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ποτέ δεν θα γίνει χαώδες και πάντα οι επισκέπτες θα βρίσκουν εύκολα αυτό που επιθυμούν χάρη στη δυνατότητα που σας παρέχουμε να δημιουργείτε ξεχωριστά φίλτρα για κάθε κατηγορία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
 

Διαχείριση στοιχείων πελατών

Διατήρηση των στοιχείων των πελατών και εύκολη αλλαγή τους και χρήση άλλων από τους ίδιους χωρίς τις δική σας παρέμβαση.
 

Εκπτώσεις & προσφορές

Διαχειριστείτε τις προσφορές και τις εκπτώσεις εύκολα μέσα από το σύστημα διαχείρισης appwise που συνοδεύει κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα.
 

Δυναμικό & εύχρηστο καλάθι
προϊόντων

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών παρατούν τις αγορές τους στη μέση όταν δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν την αγορά τους. Στα eshop μας με τα εύχρηστα και σύγχρονα καλάθια αγορών που διαθέτουν και τον πλήρη αυτοματοποιημένο μηχανισμό αγοράς θα δείτε τις πωλήσεις σας να εκτοξεύονται.
 

Ευελιξία στους τρόπους πληρωμής

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα με όποια τράπεζα εσείς συνεργάζεστε, πληρωμή μέσω paypal, πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα. Όποιους τρόπους πληρωμής και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα εμείς σας στους παρέχουμε.
 

Αυτοματοποιημένο σύστημα
υπολογισμού μεταφορικών

Ανάλογα με τις περιοχές και το βάρος των προϊόντων προσαρμοσμένο και πάλι στις δικές σας ανάγκες.
 

Διαχείριση & έλεγχος αποθήκης

Παρακολούθηση αποθήκης με βάση τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα και αυτόματη αφαίρεση προϊόντων ή ενημέρωσης επισκεπτών.
Επίσης, με κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα
σας παρέχουμε και επιπλέον ενότητες:

Γενικές σελίδες περιεχομένου

Πληροφορίες για την εταιρεία σας, άρθρα, ανακοινώσεις και ότι άλλο επιθυμείτε μπορείτε να προσθέτετε εύκολα μέσα από τις δυναμικές σελίδες γενικού περιεχομένου που σας παρέχουμε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 

Σελίδα επικοινωνίας

Με χάρτη Google, ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας και δυνατότητα να προσθέσετε ότι άλλη πληροφορία επιθυμείτε.
 

Συχνές ερωτήσεις

Απαντήστε στα βασικά ερωτήματα των επισκεπτών της ιστοσελίδας μέσα από την ειδική ενότητα συχνών ερωτήσεων που σας προσφέρουμε.
 

Blog

Δείξτε στους πελάτες σας ότι είστε ειδικοί στο αντικείμενο σας, μοιραστείτε γνώσεις και μυστικά, δημιουργήστε έξυπνο διαδικτυακό marketing.
 
Μαζί θα αναζητήσουμε την καλύτερη λύση για τη δική σας ξεχωριστή περίπτωση.
Για περισσότερες πληροφορίες