ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Στη Fedenet πιστεύουμε πως οι άνθρωποι της και το ομαδικό κλίμα εργασίας είναι το μίγμα που οδηγεί σε μοναδικά project και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Αν είσαι web php developer, internet marketer ή SEO expert θα χαρούμε πολύ να μας στείλεις περισσότερες πληροφορίες για εσένα καθώς και δείγματα εργασίας στο cv@fedenet.gr.
Ακόμη και αν δεν υπάρχει τη στιγμή που στέλνεις μία θέση εργασίας, υπάρχει πάντα η προοπτική για μελλοντική συνεργασία.
 
Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε άμεσα
Web PHP Developer για μόνιμη πλήρη απασχόληση εντός της εταιρείας, για την ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων, ιστοσελίδων και διαδικτυακών συστημάτων.

Απαραίτητα προσόντα
Τουλάχιστον διετή εμπειρία σε ανάλογη θέση
Άριστη γνώση php/mysql
Άριστη γνώση html5/css
Άριστη γνώση javascript/jquery/ajax

Πρόσθετα προσόντα
Εμπειρία στην ανάπτυξη custom συστημάτων
Βασική διαχείρηση photoshop/illustrator

Παροχές
Ευχάριστο και ομαδικό περιβάλλον εργασίας
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Σταθερό ωράριο εργασίας
Δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης εντός της εταιρείας 

Μπορείτε να μας στέλνετε τα βιογραφικά σας στο cv@fedenet.gr. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο 2310 383577

TESTIMONIALS

 • Η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η αμεσότητα του ανθρώπινου δυναμικού της Fedenet είναι στοιχεία που σπάνια συναντάει κανείς σε συνεργάτη. Σε όποιο αντικείμενο εργασίας και αν χρειαστήκαμε βοήθεια ή λύση, η Fedenet μας παρείχε τις κατάλληλες.
   

  Μπάμπης Γκιριτζιώτης

  Photographer - Cinematographer

  [Project: GO Experience]
 • Η συνεργασία μας με τη Fedenet, αν και εξ' αποστάσεως, είναι εξαιρετική πέρα από κάθε προσδοκία. Η εξυπηρέτηση που απολαμβάνουμε είναι άμεση και αποτελεσματική ικανοποιώντας κάθε ανάγκη μας, ακόμα και τα πιο απαιτητικά αιτήματά μας, σε τιμές πολύ προσιτές. H Fedenet έχει αποδειχτεί ο άψογος συνεργάτης μας που βρίσκεται πάντα εκεί για εμάς.

  Φωτεινή Χριστοπούλου

  Ιδιοκτήτρια justshop.gr

  [Project: Just Shop]
 • Στο ξεκίνημα του καταστήματος μου ήθελα τα καλύτερα υλικά για να το δημιουργήσω! Όταν ήρθε η σειρά της ιστοσελίδας...δυσκολεύτηκα, γιατί αυτό που ήθελα και σκεφτόμουν δεν ήμουν σίγουρη, αν θα καταφέρω να το περιγράψω στους ανθρώπους που θα την κατασκεύαζαν.
  Τελικά από την πρώτη μου κουβέντα ο Δημήτρης και οι συνεργάτες του όχι μόνο μπήκαν στο μυαλό μου αλλά μου πρότειναν και πολλά περισσότερα!!

  Πέτρα Γιώση

  Ιδιοκτήτρια Legend Toys

  [Project: Legend Toys]