BLOG

ΕΣΠΑ 2016: Ευκαιρία για σωστή επένδυση στο διαδίκτυο
07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΕΣΠΑ 2016: Ευκαιρία για σωστή επένδυση στο διαδίκτυο

Τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ που ξεκίνησαν στις αρχές Φεβρουαρίου έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών που επιθυμούν να επενδύσουν σωστά και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους ή να δημιουργήσουν νέες. Στα προγράμματα αυτά και ανάλογα με την εκάστοτε επένδυση συμπεριλαμβάνεται και επιδοτείται η ανάπτυξη ιστοσελίδας/ηλεκτρονικού καταστήματος/λογισμικού και η προβολή και προώθηση της επιχείρησης. Είναι λοιπόν μία πολύ σημαντική ευκαιρία που αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας φέρει ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και θα δημιουργήσει για εσάς ένα νέο κανάλι πωλήσεων.

> Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο Πρόγραμματα ΕΣΠΑ 2016


Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων/ηλεκτρονικών καταστημάτων και εξειδικευμένων διαδικτυακών εφαρμογών ενώ παράλληλα αναπτύσσει για την επιχείρησή σας στρατηγικές internet marketing και προώθησης.

> Περισσότερα για τις υπηρεσίες μας μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο Υπηρεσίες.


Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις ιδέες και τους προβληματισμούς σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε στο σύνδεσμο Επικοινωνία.
Share: