BLOG

4 Πρακτικές συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στο SEO
24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

4 Πρακτικές συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα στο SEO

Γράψε ποιοτικό περιεχόμενο

Οι μηχανές αναζήτησης δίνουν πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Μην αντιγράφεις κείμενα από άλλες ιστοσελίδες και δημιούργησε το δικό σου ποιοτικό περιεχόμενο που θα ελκύει και θα ενδιαφέρει το κοινό.
 

Ενημέρωνε τακτικά την ιστοσελίδα σου με νέο υλικό

Τόσο οι μηχανές αναζήτησης όσο και το καταναλωτικό κοινό προτιμούν ενεργές ιστοσελίδες που φρεσκάρονται συχνά και προσφέρουν νέο περιεχόμενο. Θα πρέπει να γίνει μέρος της εργασίας σου η συχνή ενημέρωση της ιστοσελίδας με ποιοτικό υλικό.
 

Βελτιστοποίησε τις εικόνες σου

Φρόντισε οι εικόνες που ανεβάζεις στην ιστοσελίδα σου και στα άρθρα σου να είναι βελτιστοποιημένες για χρήση στο διαδίκτυο. Αν θέλεις για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις μία εικόνα σε διάσταση 800Χ600 ανέβασε την απευθείας σε αυτή τη διάσταση και μην τη μικραίνεις απλά αφού την ανεβάσεις. Τα περισσότερα προγράμματα έχουν επιλογή βελτιστοποίησης εικόνων για το διαδίκτυο. Πάντα να χρησιμοποιείς αυτή την επιλογή όταν σώζεις μία εικόνα. Οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να διαβάσουν το περιεχόμενο μίας εικόνας. Να χρησιμοποιείς πάντα τίτλους για τις εικόνες και να μην αφήνεις ποτέ κενό το πεδίο alt των εικόνων.
 

Ενεργοποιήσου στα Social media

Πρέπει να μπει στην καθημερινότητα σου η συνήθεια να μοιράζεσαι ποιοτικό περιεχόμενο στα   social media. Τα likes και τα shares που μπορεί να πάρουν τα άρθρα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για το SEO σου. Μην το αμελείς!

 
Share: