ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ιστοσελίδα για εσάς μπορεί να είναι ένας επιπρόσθετος τρόπος προώθησης, όπου μπορείτε να παρουσιάσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε ψηφιακή μορφή, με σχεδιασμό και δομή συμβατικά και κοινότοπα, απλά και μόνο για να έχετε παρουσία στο διαδίκτυο.
 

Για εμάς όχι.


Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι η ιστοσελίδα είναι ο καλύτερος τρόπος προώθησης της εταιρείας σας. Γιατί το Internet σήμερα «πουλάει», ακόμα κι όταν εσείς κατεβάζετε τα ρολά της επιχείρησής σας. Στη Fedenet, της δίνουμε την προσοχή που της αξίζει, ακολουθώντας τα εξής βήματα πριν τη κατασκευή της:
 

Βήμα πρώτο

Σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο, οργανωμένο πλάνο που θα περιλαμβάνει το σκοπό, το στόχο, το προϊόν ή την υπηρεσία που θα προωθεί, προσανατολισμένο στο πελατειακό κοινό, στο οποίο απευθύνεται και προσαρμοσμένο πάντα στη φιλοσοφία της επιχείρησής σας.
 

Βήμα δεύτερο

Μελετούμε εκτενώς τον ανταγωνισμό και βρίσκουμε τα σημεία εκείνα που θα κάνουν την επιχείρησή σας να διαφοροποιηθεί, αναδεικνύοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά της.
 

Βήμα τρίτο

Σε συνεργασία μαζί σας, τις ανάγκες, την αισθητική αλλά και τις απαιτήσεις σας, προχωράμε σε ένα πρότυπο σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας.
 

Βήμα τέταρτο

Δημιουργούμε και κατασκευάζουμε με πρωτοτυπία και φαντασία αλλά απόλυτα στοχευμένα την ιστοσελίδα σας.

Στη Fedenet, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό εργαλείο προώθησης της επιχείρησής σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας και όχι να προσαρμόσουμε τις ανάγκες σας σε ένα προκατασκευασμένο εργαλείο.  Με συνεχή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων, νέες, πρωτότυπες και κυρίως αποδοτικές ιδέες και κατ’ επέκταση με την καλύτερη δυνατή παρουσίαση της εταιρείας σας, σας προσφέρουμε ένα σύγχρονο εργαλείο που θα αποτελέσει την ισχυρή βάση για μια δυναμική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε, να λύσουμε τις απορίες σας, να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας ιστοσελίδα.
 

NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018