ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Το ηλεκτρονικό επιχειρείν είναι θα λέγαμε η τάση της νέας εποχής και δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες καθώς οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρονικών αυτών επιχειρήσεων θεωρούν ότι πρόκειται για ένα σχετικά εύκολο τρόπο να αυξήσουν τις πωλήσεις και άρα και τα κέρδη τους.
 
 
 
Το 80% των ανθρώπων
που πλοηγούνται στο internet
έχει ολοκληρώσει τουλάχιστον
μία ηλεκτρονική αγορά
 
Κατά 19% αυξάνονται
κάθε χρόνο οι ηλεκτρονικές πωλήσεις
και θα φτάσουν τρισεκατομμύριο
μέχρι το τέλος του έτους.
 
Το 71% των καταναλωτών
πιστεύει ότι θα βρει
καλύτερη προσφορά για κάποιο
προϊόν στο internet
από ότι σε ένα κατάστημα
 
Πάνω από 1.400€ ετησίως
θα ξοδεύει ο μέσος καταναλωτής
στις ηλεκτρονικές του αγορές
έως το 2016.

Δεν είναι όμως τόσο απλή η επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Γιατί μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά ένα eshop για να μπορέσει να κερδίσει μερίδιο στην αγορά θα πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.
 

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει επιτυχημένο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα;


Καταρχάς οι προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά για την κατασκευή ενός e-shop του τύπου «Eshop δωρεάν», «Eshop στην καλύτερη τιμή», «Εshop ακριβό αλλά καλό», είναι μεν δελεαστικές αλλά παραπλανητικές δε.
Για να μπορέσει το διαδίκτυο να εργαστεί για εσάς, όπως ακριβώς θα εργαζόσασταν εσείς στο κατάστημά σας, θα πρέπει να έχει τις σωστές βάσεις: τον κατάλληλο σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στη φιλοσοφία και το πελατειακό κοινό στο οποίο απευθύνεται (για παράδειγμα τις προτιμήσεις τους σύμφωνα με την ηλικία, την εποχή, την αισθητική τους κτλ). Θα πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις εκείνες της επιχείρησής σας που θα δίνουν λύσεις στους εν δυνάμει πελάτες και θα διαφοροποιεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από εκείνα του ανταγωνισμού. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη διαχείριση για τον απλό χρήστη και να μη  δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Τέλος, θα πρέπει να είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη και την αύξηση των πωλήσεών σας.

Στη Fedenet παίρνουμε πολύ σοβαρά την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και ασχολούμαστε πραγματικά με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και αποδοτικού εργαλείου πώλησης.

Δείτε το portfolio μας για την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων και ορισμένα case studies που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε.
 

NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018