ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

WEB HOSTING

Η ιστοσελίδα σας, η εφαρμογή σας, τα email σας, τα προσωπικά σας δεδομένα βρίσκονται στο server που σας φιλοξενεί. Μία υπηρεσία που οι περισσότεροι δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία αλλά παρόλαυτα είναι εξαιρετικά σημαντική σε πολλά σημεία με πιο σημαντικά τα παρακάτω:


Ασφάλεια δεδομένων

Τι θα γίνει αν χάσετε τα email σας ή τα δεδομένα σας. Έχετε το κατάλληλο backup για να τα ανακτήσετε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες;
Στους server της Fedenet λαμβάνουμε καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο backup, ενώ παράλληλα παρακολουθούμε συνεχώς την καλή λειτουργία του server και επεμβαίνουμε άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.


Ταχύτητα

Γνωρίζατε ότι η ταχύτητα του server και η γρήγορη απόκρισή του παίζει το σημαντικότερο ρόλο τόσο για την ικανοποίηση των πελατών σας όσο και για την υψηλότερη κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης;


Αξιοπιστία

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δεδομένα σας είναι αποθηκευμένα σε ένα server που τον διαχειρίζεται μία εταιρεία εξειδικευμένη και καλά οργανωμένη στο αντικείμενο αυτό. Αυτό διασφαλίζει, τόσο την ασφάλεια τους, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο ότι και αν συμβεί.   

Στη Fedenet διαθέτουμε server στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στην Αμερική.  Έτσι, επιλέγουμε για εσάς τον κατάλληλο server, ώστε να επιτυγχάνονται πάντα τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για τα οικονομικά μας πακέτα για τη φιλοξενία επικοινωνήστε μαζί μας.
 

NEWSLETTER

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Copyright © 2018